İçeriğe geç
Anasayfa » Blog

Blog

Havaalanı transfer hizmetinde herhangi bir sorun yaşanır mı?

Havalimanı transfer hizmetlerinden yararlanırken, hizmeti sağlayan firmanın deneyimleyen yolcuların yorumları çok önemlidir.Alacağınız Dalaman Havaalanı transfer hizmetinde Martı Transfer firması ile herhangi bir sorun yaşamadan transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.Sorun yaşamanız durumunda 7/24 müşteri hizmetlerinden rezervasyonunuzla ilgili ya da aracınız ile ilgili problemlere anında çözüm Dalaman Havalimanından Havaş veya Muttaş otobüsleri Marmaris ve Fethiye otogara  kadar ulaşım sağlamaktadır. Muttaş ve Havaş… Daha fazlasını oku »Havaalanı transfer hizmetinde herhangi bir sorun yaşanır mı?

Dalaman Havaalanı transferinde belirtilen transfer ücretinden fazlasını öder miyim?

Yolcular Havalimanlarında ulaşım hizmetleri kullandığında fazla ücret ödeme gibi sorunlar ile karşı karşıya gelebilmektedir. Dalaman havalimanı ulaşım hizmetleri için Martı Dalaman Havalimanı transferlerini kullandığınızda belirtilen transfer ücreti dışında herhangi bir ücret ödemezsiniz.Ödemelerinizi rezervasyonunuzda belirtilen ücret ile transferinizi gerçekleştiren kaptanımıza nakit ödeyebilirsiniz. Rezervasyon formunda belirtilen noktaya kadar belirtilen fiyatlarda transferinizi gerçekleştirebilirsiniz. Formdaki bilgilerin dışında gideceğiniz adresi lütfen… Daha fazlasını oku »Dalaman Havaalanı transferinde belirtilen transfer ücretinden fazlasını öder miyim?

İstediğim her noktaya havaalanı transfer hizmeti alabilir miyim?

7/24 rezervasyon sistemi ile istediğiniz noktadan havalimanına ya da havaalanında istediğiniz yere transfer hizmeti sağlamaktayız. Ayrıca istediğiniz noktadan talep ettiğiniz başka bir noktaya transfer hizmetlerimiz başlamıştır.Firmamızdan yapmış olduğunuz transfer rezervasyonlarında herhangi bir değişiklik olduğunda 24 saat içinde bilgi vermeniz gerekmektedir.Ulaşımlarınızda sizleri güleryüzlü personellerimiz Havalimanı Bekleyen yolcu alanında isminiz ve soyisminiz yazılı Martı Transfer tabelası ile… Daha fazlasını oku »İstediğim her noktaya havaalanı transfer hizmeti alabilir miyim?

Profesyonel Dalaman havalimanı transfer hizmetini nereden alabilirim?

İnsanlar gerek tatil amaçlı gerek ise iş için Dalaman havaalanı transferlerinde konfor ve rahatın yanında uygun bütçeye sahip olmasını da isterler. En uygun fiyatlara  rahat ve konforlu bir transfer hizmetlerinden yararlanabileceğiniz Dalaman Havalimanı Ekonomik Transfer hizmetlerini kullanarak tatilinizi en uygun fiyatlara gerçekleştirebilirsiniz. Güler yüzlü ve profesyonel hizmetlerimiz sayesinde isterseniz havaalanından isterseniz bulunduğunuz noktadan  havaalanına çift yönlü… Daha fazlasını oku »Profesyonel Dalaman havalimanı transfer hizmetini nereden alabilirim?

+90 531 238 03 00